Veelgestelde vragen

Voor bedrijven

Wat is Lage Weide Werkt?

Lage Weide Werkt is een platform waar de bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Lage Weide worden getoond. Op dit platform vindt u ook de actuele vacatures van bedrijventerrein Lage Weide. Werkzoekenden uit de omgeving kunnen hier terecht voor een overzicht van de openstaande vacatures op het bedrijventerrein.

Hoe kan ik me als bedrijf aanmelden?

Als uw bedrijf nog niet is toegevoegd aan Lage Weide Werkt, kunt u een e-mail met uw bedrijfslogo sturen naar lageweide@uwstadwerkt.nl. Wij melden uw bedrijf dan aan.

Mijn bedrijf is niet gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide. Kan ik dan mijn vacatures ook plaatsen op Lage Weide Werkt?

Nee, dat kan helaas niet! Lage Weide Werkt is alleen bedoeld voor bedrijven die zijn gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide. Mocht u zelf een lokaal, maatschappelijk bedrijven- en vacatureplatform op willen zetten, kunnen we u wel helpen! Neem contact met ons op via info@uwstadwerkt.nl of bel ons op 085-0604546. Op onze website www.uwstadwerkt.nl vindt u alvast meer informatie over het platform.

Voor werkzoekenden

Wat is Lage Weide Werkt?

Lage Weide Werkt is een platform waar werkzoekenden terecht kunnen om te zien welke bedrijven er gevestigd zijn op bedrijventerrein Lage Weide. Daarnaast kunt u hier terecht voor de actuele vacatures van de bedrijven op Lage Weide, en kunt u eenvoudig in contact komen met deze bedrijven!

Kan ik ook mijn CV uploaden via Lage Weide Werkt?

Nee, dit is (nog) niet mogelijk. Op het platform kunnen bedrijven hun openstaande vacatures plaatsen. U kunt hier als werkzoekende op reageren.

Ik heb een andere vraag over Lage Weide Werkt. Waar kan ik deze stellen?

Wanneer u een vraag heeft over Lage Weide Werkt, dan kunt u deze mailen naar lageweide@uwstadwerkt.nl.

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.